Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Германия ни връща Северин Красимиров

Закон и ред

Германия ни връща Северин Красимиров

Германия ни връща Северин Красимиров - Tribune.bg
Снимка:

Обвиненият за смъртта на Виктория Маринова ще бъде предаден в ръцете на българското правосъдие

Бърз развой по искането на България за екстрадицията на задържания Северин Красимиров. Обвиненият за смъртта на телевизионната водеща Виктория Маринова ще бъде върнат у нас и ще бъде оставен в ръцете на българското правосъдие.

Процедурата по предаването му вече е в ход и заключението на германския съд е, че няма основания, които да възпрепятстват процеса. В момента Северин е в ареста в Германия, а самата екстрадиция предстои.

21-годишният мъж е обвинен в бруталното изнасилване и убийство по особено жесток начин на младата майка Виктория. Според заключенията на българските власти убиецът случайно е избрал жертвата. Той е извършил деянието под влиянието на наркотици и алкохол.

Разследващите имат веществени доказателства срещу Красимиров, включително и негово ДНК по жертвата. Според майката на арестувания той е направил и пълни самопризнания пред германските власти.

Именно самопризнанията могат да се окажат единствената пречка пред доживотната присъда за убиеца. Според законодателството максималното наказание в подобни случаи е 30 години затвор, смятат юристи.

Решението идва в деня, в който тялото на Виктория беше предадена на близките ѝ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Асен Върнете го тук този индивид да ги тикнат в затвора, където му е мястото
12.10.2018 12:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети