Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Найденов: Божков е заснемал изнасилванията си над жени

Закон и ред

Найденов: Божков е заснемал изнасилванията си над жени

Найденов: Божков е заснемал изнасилванията си над жени - Tribune.bg
Снимка:

„Мен също ме притеснява темата за изнасилванията. Аз имам дъщеря на 16 и това нещо трябва да престане. Чувал съм, че Божков дърпа момичета и жени по нощните заведения. Чувал съм за женската тоалетна на един бар, в неговия офис също. Чувал съм, че прави видеозаснемания на тези посегателства“. Това заяви в интервю за Novini.bg собственикът на Efbet Цветомир Найденов, който по-рано разкри, че Божков е изнасилвал жени.

Найденов посочи и че има подадени жалби в тази връзка срещу издирвания Божков.

„Силно се надявам след този медиен шум тези жалби да видят бял свят. За такива неща трябва да се лежи много дълго в затвора", категоричен бе Найденов.

„Това е обществена тайна. Казах просто каквото знам. Познавам две-три момичета, които са станали жертва на такива посегателства от него. Може ли човек на 63 години четвъртък, петък и събота вечер да е по нощните заведения? Има камери, има свидетели“, разкри Найденов.

Относно отправените заплахи за ликвидиране от Божков към него и семейството му, собственикът на  Efbet обясни, че не може да даде подробности, тъй като тече разследване.

Той разкри още, че Божков е организирал хакерска атака срещу сайта на Efbet, както и срещу тези на Novini.bg, и на Sportal.bg., като официалните органи са информирани.

Той още веднъж изказа готовност да помогне на Левски.

„Преди 7 години станах за пръв път спонсор на Левски и до идването на Божков бях такъв. Ако нещо се случи с генералния спонсор на Левски, ние сме готови отново да се върнем и да станем спонсор, стига новите собственици да го искат“, заяви Найденов и успокои сините фенове, че Левски го е имало 100 години преди Национална лотария.

„Ще го има и 1000 години след Национална лотария“, смята той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети