Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Божков: Обвиненията, че съм изнасилвач са глупости

Закон и ред

Божков: Обвиненията, че съм изнасилвач са глупости

Божков: Обвиненията, че съм изнасилвач са глупости - Tribune.bg
Снимка:

Обвиненията, че съм изнасилвач са пълни глупости. Това каза в ефира на bTV Васил Божков по отношение на тежките обвинения от страна на съдружника му Цветомир Найденов по-рано.

„Подобно нещо не заслужава да бъде коментирано. За първи път чувам, че три момичета са подали жалби срещу мен. Създават се измислени ситуации“, каза Божков.

По отношение на другото отправено обвинение от страна на Найденов за негова намеса в опита за убийство на Манол Велев, Божков заяви, че това също са пълни глупости.

„Какво друго остава - сигурно ще ме свържат и с опита за убийство на папата“, заяви Васил Божков. Отрече и да е заплашвал Цветомир Найденов и семейството му с убийство.

На въпрос дали се е опитвал да корумпира членове или председател на Комисията по хазарта, Божков отново отрече.

По данните на прокуратурата той е предлагал подкуп от 10 000 лв. всеки ден. „Значи това ми е било основната работа. Мислите ли, че това е сериозно“, попита Васил Божков.

Очаква се предмети от колекцията на Васил Божков да бъдат преместени от офисите му в НИМ. Самият той не вижда връзка между обвиненията срещу него и отнемането на тези предмети.

По отношение на думите на главния прокурор Иван Гешев, че е готов да му осигури психологическа помощ, ако се страхува да се върне в България, Божков заяви, че го е страх от тази помощ. „Нали знаете в какво се изразява – осем месеца в ареста, след това ново обвинение и още осем месеца. 16 месеца психологическа помощ в ареста мисля, че не е много здравословно“, каза бизнесменът.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Васил Божков

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати