Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Бившият съдружник на Божков поздрави прокуратурата за куража

Закон и ред

Бившият съдружник на Божков поздрави прокуратурата за куража

Бившият съдружник на Божков поздрави прокуратурата за куража - Tribune.bg
Снимка:

Да подадеш такъв сигнал е нещо супер опасно, с охрана съм, каза Цветомир Найденов

„Не познавам нито прокурори, нито нищо. Искам да ги поздравя за куража. Отидох до деловодството в прокуратурата и там си подадох сигналите. Не съм провеждал предварителни разговори с никого”, обясни пред NOVA Цветомир Найденов, бивш съдружник на Васил Божков и човекът подал сигнал срещу него в прокуратурата.

След като сезирал прокуратурата, той отишъл в редакцията на bTV, за да съобщи за това, разказа Найденов. По-късно екипи на вестниците „Дневник” и „Капитал” му взели интервюта. В крайна сметка нищо от казаното от Найденов пред медиите не видяло бял свят, твърди той.

Някаква невидима сила ги спира да кажат нещо. Според мен това е свързано с рекламните договори - медиите не искат да го загубят”, коментира Найденов. И добави, че Божков се е обаждал на баща му и заявил, че ще спре „медийните помии” срещу себе си.

„Проблемът с данъците е най-малкият проблем на Божков. Този човек е сериен изнасилвач - зад гърба си има стотици изнасилвания, които са обществени тайни. Това са нощни заведения, коли, побоища. Аз познавам три жени, пострадали от Васил Божков”, разкри още бившият партньор на хазартния бос.

„Аз и брат ми бяхме заплашени с ликвидиране лично от Васил Божков. Това се случи на 12 юни в неговия офис. И той, и ние имаме запис”, заяви той.

Към държавното обвинение той се обърнал в началото на декември миналата година, защото около два месеца преди това получил доказателство за извършени от Божков нарушения.

„Да подадеш такъв сигнал е нещо супер опасно. В момента сам съм си осигурил охраната”, каза още Найденов.

„Четох по медиите, че са арестувани украински и грузински килъри, които са били поръчани за нас. Трябва да се разгледат случаите на Йордан Динов, момчето, което беше убито в Благоевград, и на Манол Велев. Мисля, че Божков е съпричастен към тези работи. Каквото имам като доказателства и факти, съм го дал в прокуратурата”, каза още Найденов.

Той разкри, че срещу сайта на Efbet се извършва петата по големина хакерска атака. Според него именно заради това Божков „ще бъде подгонен” от испанските власти и Европол.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати