Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Руснаците Сергей Павлов, Сергей Федотов и Георги Горшков са обвинени за опита за убийство на Гебрев

Закон и ред

Руснаците Сергей Павлов, Сергей Федотов и Георги Горшков са обвинени за опита за убийство на Гебрев

Руснаците Сергей Павлов, Сергей Федотов и Георги Горшков са обвинени за опита за убийство на Гебрев - Tribune.bg
Снимка:

Софийската градска прокуратура (СГП) повдигна задочни обвинения на трима руски граждани за опита за убийство на Емилиян Гебрев, сина му Христо и В. Т., съобщиха от прокуратурата.

Тримата руснаци с обвинения са: Сергей Викторович Павлов /SERGEY VIKTOROVICH PAVLOV/, Сергей Вячеславович Федотов /SERGEY VIACHESLAVOVICH FEDOTOV/ и Георги Горшков /GEORGI GORSHKOV/.

В хода на разследването е установено, че посочените лица никога не са предприемали пътувания извън страната си под действителната им самоличност. През годините същите са ползвали различни международни паспорти с фалшива самоличност. За обвиняемия Сергей Викторович Павлов е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали С.В.Л. За обвиняемия Сергей Вячеславович Федотов е установено, че същият е ползвал и самоличността на лице с инициали Д.В.С. За обвиняемия Георги Горшков е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали Е.А.Г.

От прокуратурата уточняват, че понастоящем и тримата, привлечени като обвиняеми, живеят в Москва.

Разследващите са събрали данни и относно наличието на още четири други опита за покушение по отношение на Емилиян Гебрев - всичките предхождащи разследвания от СГП. Установено е, че два от тези опити са станали извън пределите на България, без Емилиян Гебрев да е заявявал за тяхното извършване.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети