Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. В Белград разпитаха Цветан Василев, после му насрочиха нов разпит

Закон и ред

В Белград разпитаха Цветан Василев, после му насрочиха нов разпит

В Белград разпитаха Цветан Василев, после му насрочиха нов разпит - Tribune.bg
Снимка:

Решението за Василев се бави вече 6 години, днес беше отложено след ново протакане

Избягалият банкер Цветан Василев днес бе разпитан от съдия от Висшия съд в Белград. Разпитът бе по повод на новото искане на българската прокуратура за неговото екстрадиране в страната ни, съобщиха от съда, цитирани от БГНЕС.

След като е бил разпитан е насрочен нов разпит за 23-ти март, защото днес не е имало прокурор по време на разговора, а защитата на Цветан Василев е поискала допълнително време за изготвянето на отговор.

Решението за екстрадирането на Цветан Василев продължава повече от 6 години. Той е обвинен в източването и фалирането на Корпоративна търговска банка.

Българското министерство на правосъдието през месец септември 2014 г. изпрати до сръбското правосъдно ведомство искане за предаването на Цветан Василев. До момента няма отговор на българската молба.


Коментари (9)

Делчо Попов Сърбите отново имитират дейност само и само да не върнат в България този престъпник Цветан Василев! Не си дават сметка обаче, че с това свое действие ние можем да ги блокираме за член на ЕС! Щом са готови да платят цената, нека си го държат Василев - той и без това им фалира най-големия завод за стъкло в Сърбия!
11.03.2020 11:27 / Отговор
Валя В. Докога нови и нови разпити и накрая нищо? Айде да го докарват тука, ако ще и с шутове да е. Тука и директно в дрънголника!!!
11.03.2020 12:47 / Отговор
Изабела Какво толкова отлагат - доказателствата са налице. Цветан Василев направи обира на века, източи милиарди от КТБ и ако сърбите не искат да им се случи същото да побързат с връщането.
11.03.2020 13:33 / Отговор
Filip Каква наглост не е истина. Кучетата си лаят, кервана си върви и той продължава да си живее свободно и да се опитва да заблуждава хората в правотата си. Не е реално, колко време ще го допускаме това още?
11.03.2020 15:33 / Отговор
Иван Положителното е, че поне съдебните власти в Сърбия отново се активизираха по случая с фараон Василев! Дано да има развитие и да го видим на съд за откраднатите пари от КТБ!
12.03.2020 15:47 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети