Георги Тръпков: Ресторантьорството не е пица на парче и дюнер
Браншът е трудоемък. Поради тази причина в почти цяла Европа ДДС върху ресторантьорството е наполовина на цялата ставка, обясни той
Браншът е трудоемък. Поради тази причина в почти цяла Европа ДДС върху ресторантьорството е наполовина на цялата ставка, обясни той
Цената надхвърля 2000 лева, а местото е от редки японски говеда
Шефът на ресторанта: Оставят децата, да си пият виното или бирата, а аз да вървя след тях
„Мениджърът на ресторанта ми се изсмя в лицето“, разказва Амбър Пейс, която се зарича повече да не стъпи на популярния гръцкия остров
Някои успяват да заблудят полицаите и се измъкват с автомобилите си
Собственикът вече не стопанисва обекта, не си е плащал и наема, заяви кметът на Перник
Премиерът иска оставката на Роман Примула заради „непростимата грешка”
Видео показва колко бързо се разпространява COVID-19 сред хора в ресторант
Tribune.bg иска съгласието Ви за използване на информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме как го използвате и за маркетингови цели.
Ние и нашите партньори използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим Вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме начина, по който го използвате, и за маркетингови цели. Защото уважаваме Вашето право на лична сигурност, можете да изберете да не позволите някои видове бисквитки. Обаче, блокирането на някои видове бисквитки може да влоши Вашето изживяване на сайта и услугите, които можем да предложим. В някои случаи данните, получени от бисквитки, се споделят с трети страни за анализ или маркетингови цели. Можете да използвате своето право да откажете от тази споделена информация по всяко време, като деактивирате бисквитките.
Политика за поверителност Бисквитки