
Георги Тръпков: Ресторантьорството не е пица на парче и дюнер
Браншът е трудоемък. Поради тази причина в почти цяла Европа ДДС върху ресторантьорството е наполовина на цялата ставка, обясни той
Браншът е трудоемък. Поради тази причина в почти цяла Европа ДДС върху ресторантьорството е наполовина на цялата ставка, обясни той
Цената надхвърля 2000 лева, а местото е от редки японски говеда
Шефът на ресторанта: Оставят децата, да си пият виното или бирата, а аз да вървя след тях
„Мениджърът на ресторанта ми се изсмя в лицето“, разказва Амбър Пейс, която се зарича повече да не стъпи на популярния гръцкия остров
Някои успяват да заблудят полицаите и се измъкват с автомобилите си
Собственикът вече не стопанисва обекта, не си е плащал и наема, заяви кметът на Перник
Премиерът иска оставката на Роман Примула заради „непростимата грешка”
Видео показва колко бързо се разпространява COVID-19 сред хора в ресторант