Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланието на числото 9

Хороскоп

Посланието на числото 9

Посланието на числото 9 - Tribune.bg
Снимка:

Числото 9 в нумерологията е най-голямото. Символизира последните уроци от духовния път, служене, безкористност, магическа мистерия, мъдрият и силен отшелник.

Ако често попадате на числото 9, вероятно ви очакват глобални промени. Това може да бъде вихър от романтични страсти, неочаквана роля на лидер на ситуацията, дар на ясновидство или ... тежки житейски уроци, през които трябва да преминете в развитието на душата.

Това число изисква от хората да служат на света, Бога, човечеството. 9 винаги говори за нещо възвишено, така че е време да се откъснете от битовите проблеми и всичко материалистично. Добавете малко аскетизъм, уединение, единство с природата.

Ако живеете или работите в сграда с номер 9, душата ви непрекъснато се развива. Девет подтиква жителите на това място към различни духовни практики, окултни ритуали, изучаване на история и философия. Привлича ги висшата материя, в някакъв смисъл живеят изолирано от реалността.

Числото 9 на адрес укрепва сферата на чувствата. Вероятно в този дом често се случват романтични изненади или романтични драми. Това е домът на мъдрия отшелник, който трябва да прекрачи гордостта си, за да служи на другите.

Ако любовната ви връзка е започнала на дата 9-ти, в сграда номер 9 или по някакъв друг начин е свързана с това число, това е сложна връзка. Тук се преплитат огън и лед, желание и омраза, нежност и жестокост. 9 обаче обича да предоставя важни уроци. Най-вероятно връзката ви е един от тях. Както и да завърши тази афера, това ще остави дълбок отпечатък в сърцата ви и ще промени вашето естество и светоусещане веднъж завинаги. Бъдете близо до партньора си, дори ако понякога изпитвате непреодолимо желание да се дистанцирате от него.

Добре е да помните, че най-тъмният час е точно преди зазоряване.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети