Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Активното мероприятие „Акции на Левски“ се провали

Мрежата

Активното мероприятие „Акции на Левски“ се провали

Активното мероприятие Акции на Левски се провали - Tribune.bg
Снимка:

Васил Божков допусна огромна грешка – изгаври се с великия син клуб

Тодор Александров, Breaking.bg

Политическата простотия в България днес достигна нови върхове. С активното мероприятие „Акции на Левски“.

Изчезналият в Дубай бизнесмен Васил Божков „изненада“ цяла България и реши да дари акциите от ПФК „Левски“ на премиера Бойко Борисов.

Точно в 9 часа куриер, в ролята беше журналистът Сашо Диков, хлопаше на вратата на Министерски съвет с микрофон, сини ръкавици (каква символика) и пакет акции на клуба. С искане за среща с премиера. Шоуто бе наблюдавано от цяла България със затаен дъх. Докато куриерът не се умори да обикаля из София.

Защо наричам това активно мероприятие?

Шутовските изпълнения на застарелия скиор бяха само малка част от добре замислената провокация. Какво се случи всъщност ? След като преди седмица „бащицата“ Божков даде голямо интервю пред Би Ти Ви и отправи политически обвинения, говореше и за хунта, пак днес, през същата медия, в 8 часа сутринта, бе пуснато официалното му изявление чрез „Нове холдинг“ как дарява акциите на Борисов. Водещият Хекимян допусна голям гаф като показа на големия екран писмото на Божков.

От него се видя, че то е получено в Би Ти Ви не в 8 сутринта, както от „Нове холдинг“ обещаха предишната вечер на медиите, а в 22,13 ч. минути на 12 май.

По същото време сайтът на „Дневник“ публикува писмото на Божков в 7,54 ч. Пет минути преди 8 ч. Като се знае кой стои зад двете медии и кого обслужват политически не е трудно човек да сети кой координира атаката с „Акции на Левски“.

Целта беше прозрачна. По Закон политическо лице не може да притежава акции от акционерни дружества. Той попада под ударите на антикорупционния закон. Освен с политическа гавра, целта бе да се удари Борисов и законово. Както каза куриерът Диков, премиерът няма полезен ход и щом акциите са на негово име, той е собственик на „Левски“.

Другата по-голяма цел бе да се накарат феновете на сините, най-обичаният и популярен футболен клуб в България, да излязат на протест, защото „Борисов фалирал клуба“.

„Обработка“ на запалянковците на „Левски“ в тази насока тече във Фейсбук от януари. В левскарските групи пробиха тролове на „Възраждане“, ДБ и БСП, които постоянно приканваха сините към протести. 

Самият Васил Божков опита това през януари, но не му се получи. И той се оказа обиден на феновете на „Левски“, които направиха уникални неща за изпадналия в тежко състояние клуб-за два месеца събраха 1,7 млн. лева и изкупиха билети за мач, който трябваше да се изиграе без публика.

И заради неподчинението им Божков се изгаври с тях и с акциите. Но пак няма да му се получи. На него и на сценаристите зад него. Които избраха да работят по модела „Цветан Василев“.

Самият Диков го каза пред репортерите на „Герена“: „Васил Божков ще направи страшни разкрития, които ще костват главата на един министър“. Модела „Цветан Василев“. Шест години банкерът от Белград аха да направи някакви страшни разкрития, каквито все няма.

Васил Божков с този цирк направи една огромна грешка. Той се сравни с „Левски“. Нито един президент на клуба от 1989 година насам не си е позволял такова нещо. Опитвайки да върши политически революции, бизнесменът предизвика обратна реакция сред феновете, които определиха действията му като гавра и обида.

Никой не е по-голям от „Левски“, но явно Божков не го е разбрал. Това е за негова сметка. И няколко думи за куриера Диков. Блъскащият като пъдар по вратата на Министерски съвет бивш скиор влезе в историята на българската журналистика. Със страшен слугинаж. Такова падение до момента няма. Никога не е късно да станеш за резил, дори на стари години. Сашо Диков си беше въобразил, че е крайцерът „Аврора“, който ще взриви детонатора на революцията срещу Борисов. Вместо това стана за смях. Толкова за активното мероприятие „Акции на Левски“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

barcelonski Добра координация между Дубайската Мутра без Мозък (Череп) + ДСБ-арската Педерастия на Синапуреца ПроКОНПИев + Помиярската bTV.
(обобщително)
14.05.2020 10:01 / Отговор
barcelonski Мдаа ..... Дръгалефските минетчии толкова могат .....
затова ги натикахме в кенефа при левичарските отрепки от ДБ.
Освен с левичарските зелени-хайдуци вече са в коалиция и с Мутрите на Прехода
и основни защитници на Цветан Василев и Васил Черепов.
(генерализиращо)
14.05.2020 10:31 / Отговор
barcelonski ДЖИРОСАНИ - ДРЪГАЛЕФСКИ - ДСБ-ерасти .... за орални услуги на ПроКОНПИев - Васил Божков и Цветан Василев.
(подигравателно джиросващо)
14.05.2020 10:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати