Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ивайло Иванов за протеста на сестрите: Не сме подценили ситуацията

Общество

Ивайло Иванов за протеста на сестрите: Не сме подценили ситуацията

Ивайло Иванов за протеста на сестрите: Не сме подценили ситуацията - Tribune.bg
Снимка:

Сградата на бившия Партиен дом е със специален статут и за нея отговаря НСО

В никакъв случай не сме подценили ситуацията с медицинските сестри в Народното събрание. Това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод на протеста и посочи, че от вътрешното ведомство са следили ситуацията и продължават да я следят.

„След като проучихме каква е реалната ситуация, ние обсъдихме с колегите, преценихме, че няма заложническа криза, няма терористичен акт, няма отвличане, няма никаква принуда. Категорично нямаше данни за заплаха на живота и здравето, на който и да е служител на Народното събрание или на медицинските сестри, които са вътре в Народно събрание 2. Ние взехме всички мерки, които са от компетентността на МВР“, заяви Иванов.

Той посочи, че пред сградата на бившия Партиен дом има разположени служители на МВР. Те обаче не могат да влязат в сградата, без да има определени условия за това. Причината е, че сградата е със специален статут и за нея отговаря Националната служба за охрана.

Главният секретар на МВР посочи и че когато сутринта медицински сестри са излезли на прозореца на сградата и е имало реална опасност, от пожарната са изпратили веднага надуваем дюшек.

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ха, ха! Оказа се (24часа), че шефът на НСО назначил на несъществуваща досега длъжност любимата си за началник на „Психологическо осигуряване“?!? Ми що не изпрати нея при протестърките?
06.03.2020 18:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати