Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Ковачев: Знаем какви богатства са натрупали в бившата комунистическа партия

Политика

Андрей Ковачев: Знаем какви богатства са натрупали в бившата комунистическа партия

Андрей Ковачев: Знаем какви богатства са натрупали в бившата комунистическа партия - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ няма да отговаря на агресивна политическа кампания

„Ние също знаем каква е бившата комунистическа партия и какви богатства са натрупали, че не могат да ги обяснят със сигурност, но не това е темата на европейската кампания. Имаме важни теми – инвестиране в нашите региони, кохезионната политика, колко пари ще има и в кои сектори ще отидат… Това са важните неща за европейската кампания.“ Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев пред NOVA телевизия. Той обясни, че по важните теми за България, които трябва да бъдат на дневен ред, партиите трябва да бъдат единни. „Това е нашият призив“, допълни Ковачев.

Вчера при обявяването на листата на кандидатите на ГЕРБ и СДС за предстоящите евроизбори, премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов също се обяви категорично против езика на омразата. За обединение между партиите по приоритетни теми призова и водачът на листата на ГЕРБ Мария Неделчева-Габриел.

„ГЕРБ няма да отговаря на агресивна политическа кампания, която търси скандала, жълти, фалшиви новини и да влезем в тази спирала. Не смятам, че това е правилно и печелившо и се надявам нашите опоненти да не използват европейските избори по този начин“, каза Андрей Ковачев.

Той заяви, че българските евродепутати винаги се обединяват по темите с национален интерес в ЕП и призова тази практика да продължи. "Добрата практиката на българските представители в ЕП е, че винаги сме се разбирали по националните теми - Шенген, еврозоната, пакт „Мобилност”, миграция опазване на външните граници. Всеки месец се събираме всички български евродепутати и независимо от коя партия сме, координираме нашето поведение по теми от национален интерес за България. Нашият призив към кандидат-депутатите е това да продължи", каза Ковачев.

Тези 17 души, които ще бъдат излъчени от България, независимо от коя партия са, трябва да се обединят под националните теми, смята той. „Това е нашето желание и призив. Всеки си има своята политическа визия, но нека поне по важните теми да бъдем единни“, обясни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

БСП фен Ако всички от ГЕРБ са с такава биография и се очистят от мафията като главатаря Борисов и крадеца Цветанов, и ред други ДС кадри, бих гласувал за тях .
01.04.2019 09:40 / Отговор
ГЕРБ ФЕН ОЙКО БОРИСОВ Е ПРИЗНАТ ОТ ВСИЧКИ СИЛНИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ, в които живеят европейци. За голямо съжаление, в Б-я живеят аборигени с притъпени мозъци, забравили или "умишлено" се правят на забравили, че комунизмът фалира и разграби държавата, прочетете го и се ограмотете. ГЕРБ Е ББ, ББ Е ГЕРБ. НИЕ СМЕ С НЕГО. Твоето мнение е лично и не приемаме поставяне на условия.
01.04.2019 16:36 / Отговор
Канара Айдуците от ГЕРБ , ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА.
01.04.2019 21:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп