Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов: Десислава Радева на екскурзия с народни пари, била експерт

Политика

Слави Трифонов: Десислава Радева на екскурзия с народни пари, била експерт

Слави Трифонов: Десислава Радева на екскурзия с народни пари, била експерт - Tribune.bg
Снимка:

Съпругата на президента била заместник-водач на делегация в Конференцията на ООН

Посещението на президента Румен Радев и съпругата му Десислава на Конференцията на ООН в полския град Катовице предизвика остър коментар от Слави Трифонов.

В българското законодателство и протокол няма позиция първа дама, тя няма право на кабинет и бюджет, но често придружава президента и то с държавни пари. Така на практика президентът Радев води жена си на екскурзия с нашите пари, каза Трифонов.

Шоуменът извади документ за състава на българската делегация, в който Десислава Радева е записана като заместник-водач на делегацията.

„Интересно какъв експерт по екология е тя. Може би отговаря за чистотата в къщата на президента, като отваря прозореца и забърсва фините прахови частици от униформата му", коментира Слави Трифонов. И допълни: „Не знам как е в къщата им, там може и да му е шеф, но по протокол не представлява държавата".

„Тя често влиза в конфликт с властите", коментира той и даде пример с инцидента на НСО на столичен булевард. "Това прилича на поведение на мутреса“, заключи Трифонов.

Преди седмици в социалната мрежа Фейсбук беше публикуван клип от Богдан Асенов. По разказа му колата на НСО влязла в насрещното ул. „Проф. Фритьоф Нансен“. Това предизвиква скандал между НСО и пътен полицай. На клипа Радева не се вижда, но Асенов разказа, че минути преди това - тя излязла от лъскавото возило и влязла в магазин за рокли.

През февруари две патрулки на столичното Шесто РУ преследвали колата на "първата дама". Полицаите опитали да спрат мерцедес, подали знак с палка, но колата продължила. За изненада на настигналите го униформени вътре била Радева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

К.Анкова Ха-ха тази нещо много си повярва, да не се помисли за нещо повече
06.12.2018 12:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети