Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карадайъ за споровете около хартиената бюлетина: Виждаме народни представители в истерия

Политика

Карадайъ за споровете около хартиената бюлетина: Виждаме народни представители в истерия

Карадайъ за споровете около хартиената бюлетина: Виждаме народни представители в истерия - Tribune.bg
Снимка:

„Гласуването е задължително. Технологията, с която ограничават българския гражданин, който иска да гласуват да не може да гласува, за тях е морал. Трябва да се ръководим от интересите на народа, а не да ограничаваме народа“, каза Мустафа Карадайъ пред БТВ.

Според него не бива просто да има някакво правителство.

Свиленски към Кирил Петков: Ще трябва да съди цялата група на БСП, на други също е предлагал кодовете за машините

„Формата на десния болшевизъм не бива да се наложи въпреки конституцията на България, за да има някакво правителство. Аз това нещо не го споделям. Проблемът е много голям - десният болшевизъм за нарушаване на конституцията. Един вид се опитвате да го представяте за нещо правилно, а онова, което е в защита на конституцията на Република България, едва ли не че е нещо лошо. Всеки един народен представител от движението за права и свободи защитава конституцията естествено, коментира още той.

Карадайъ отговори и на въпросите за подвижните урни и тяхното увеличение в някои района на страната, където основно се гласува за ДПС. Според него това е успех, защото хората са били правилно информирани в хода на кампанията как въпреки своята невъзможност да стигнат до машините заради здравето си, могат да упражнят правото си на вот.

Кирил Петков обвини Свиленски в лъжа, гледал комедийното шоу на Борисов

„Обяснението е много просто и елементарно, има една класическа партия в България, нарича се „Движение за права и свободи“. Тя в рамките на закона и на правилата се опитва да изпълни закона. Ние сме успели да организираме хората в неравностойно положение в нашите общини и чрез младежката ни организация да им разясним законодателството и да ги улесним“, каза Карадайъ.  

Карадайъ нарече истерия споровете в НС около хартиената бюлетина. 

Карадайъ: Хора, нарушили Конституцията и законите искат венецуелската машинация да им произведе властта

„Виждаме народни представители, които са скупчени около трибуната. Народните представители са в истерия. И тук основният въпрос е защо са в истерия? На този въпрос нашият отговор беше от трибуната на народното събрание с посочване на факти. Казахме и показахме разминавания на физическите носители“, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети