Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Ние сме тук, за да се борим за българските национални интереси

Политика

Костадинов: Ние сме тук, за да се борим за българските национални интереси

Костадинов: Ние сме тук, за да се борим за българските национални интереси - Tribune.bg
Снимка:

„Длъжни сме да изправим държавата на крака“, заяви лидерът на „Възраждане“

 „Ние сме тук, за да се борим и да защитаваме българските национални интереси. Длъжни сме да изправим държавата на крака.“ Това зави председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов от трибуната на Народното събрание.

„От днес започва да тече последният срок за оттласкване от дъното. Народът ни заслужава нови и решителни водачи. В думата „Възраждане“ се събира всичко, от което българският народ и земя имат нужда. България има своята имунна система, хора, които искат да се борят за своето бъдеще. Аз ги намерих и с 13 души съм тук, но навън са стотици хиляди и ще стават още повече, заяви още той.

Кастадинов даде заявка, че с народните си представители в парламента ще работят за подобряване на демографията, защото у нас в момента умират повече хора, отколкото се раждат.

„Не искаме България да е васална държава. Ние сме против дамгосването на хората и ще борим с този модерен фашизъм с ваксинацията. Ние сме категорично против Зелената сделка. Енергетиката у нас може да се модернизира със съществуващите предприятия и строеж на АЕЦ. Ние сме против Истанбулската конвенция и против чуждите военни бази.“, обясни лидерът на „Възраждане“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати