Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нов връх: Бойко Рашков ще обвини Бойко Борисов в... канибализъм

Политика

Нов връх: Бойко Рашков ще обвини Бойко Борисов в... канибализъм

Нов връх: Бойко Рашков ще обвини Бойко Борисов в... канибализъм - Tribune.bg
Снимка:

„Лепенето на етикети“ от страна на служебния МВР министър Бойко Рашков достигна нови висоти. След като нарече полицаи и шефове на служби „престъпници“, той вече обвинява лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в… канибализъм.

Рашков щял да подаде сигнал до прокуратурата за извършени престъпления от предходния премиер Борисов. Това ще се случи до края на следващата седмица, стана ясно от думите на самия служебен вицепремиер в ефира на „ЕвроДикоФ“ по „Евроком“.

„Още нямам всички нужни доказателства, но като ги получа, ще ги изнеса“, обеща Рашков.

Куриерът на Божков агитира Слави да се коалира с БСП

„Аз имам много данни в тази посока. Днес пристигна един човек, който ми съобщи ужасяващи неща. Ще ви кажа какво ми цитира: как му е казано, че има жена и деца, които няма да разберат дали ядат неговото месо. И това нещо е казано от този човек, когото досега слушахме! Днес я получих тази информация“, хвърли бомбата служебният вицепремиер.

Найденов за Диков: Сашо, защо не ми каза, че си вуйчо на секретарката на Черепа

Той не бил изненадан, че се „скача“ срещу него. Хората на Борисов – съжалявал. Но донякъде…

„Донякъде съжалявам групата около него, защото има нормални хора. Дали ще сезирам прокуратурата? Да сезирам този, който се обръща към Борисов с думата „шефе“. Ще го питам какво става с това дело. Това е безгранична наглост. Стига толкова!“, закани се Рашков.

Служебният министър обяви още, че бил „втрещен“ от разказа на анонимния мъж. Сигналът до седмица щял да е изготвен и ще го пусне до прокуратурата.

Той коментира и новия шеф на ДАНС, както и рокадите в службата.

„Той не е служил само във Враца. Не споделям оценката на Татяна Дончева. Не бяха удачни тези епитети. Това е кандидатура, която не е обсъждана само от мен. Лично не го познавам, но изборът е на премиера“, обясни служебният министър.

Дончева критикува Радев: Не може да дадеш националната сигурност на селски началник

За стария шеф Димитър Георгиев, отново прескочи всички съдебни инстанции и директно му „прочете присъдата“.

„Този човек просто няма срам. Ако имаше истинска прокуратура, докато бях председател на Бюрото за специалните разузнавателни средства, очаквах хора като Димитър Георгиев да отидат на съд. Но прокуратурата не предприе нищо. Самият Борисов съм го уведомявал. Той изпрати Георги Кръстев и на него му обясних какво правят в ДАНС. Не последва никаква реакция. И сега ДАНС се държи като районна прокуратура, причислена на Гешев“, обяви Рашков.

Според него се ползвали материали, „за да се ударят неудобни политически фигури или да се ударят бизнеси“.

Бойко Борисов: Ако имаше подслушвания, още днес щяха да извадят факти (ВИДЕО)

„Нека Борисов си запази това становище, защото не предприе нищо, за да ограничи поразиите на ДАНС по времето на Георгиев. Чудя се на този неук човек защо работи така? Добре е да спре човекът от Банкя. Трябва да каже на хората – аз спя до кюлчета със злато. Защо не се разследва откъде са тези кюлчета. Само две банки продават такива кюлчета – Райфайзен и ПИБ. Появи се информация от граждани, които казаха кой ги е подарил! Купюрите на еврото са от 500. Кой борави с подобни банкноти? Държавата е окрадена от Комисията по хазарта и бившия министър на финансите“, продължи с обвиненията Бойко Рашков.

След историята на Рашков с канибализма – изумление в мрежата


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети