Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков призна: Земеделският зам.-министър на БСП е освободен по сигналите на Дунчев

Политика

Петков призна: Земеделският зам.-министър на БСП е освободен по сигналите на Дунчев

Петков призна: Земеделският зам.-министър на БСП е освободен по сигналите на Дунчев - Tribune.bg

Кирил Петков призна, че е отстранил червения зам.-министър на земеделието Атанас Добрев заради сигналите на депутата си Александър Дунчев.

„Това което се опитваме да направим, всяко едно от министерството да си погледне хората в пенсионна възраст. Аз съм говорил и с другите партньори, че назначенията не могат да стават на партиен принцип. освобождават министри, като видим, че някой не се справя добре. Тук съм да демонстрирам е, че няма да стоим в някакви софийски институциии, да слезем обратно на земята“, заяви днес премиерът. Той обаче не пожела да отговори дали е склонен да освободи министърът на земеделието Иван Иванов, който всъщност беше обвинен в партийни назначения.

Петков уверил Нинова, че Дунчев изразявал собствено мнение за атаките срещу БСП

Само преди дни депутатът от ПП Александър Дунчев обвини коалиционния си партньор БСП, че гледат на горите като на „баница  и всеки иска да вземе парче от нея“.

Дунчев обвини БСП, че гледат на горите като на баница

Всъщност Дунчев не крие, че няма комуникация именно с министър Иванов. Според депутатът от ПП се освобождават онези, които разкриват схемите на БСП и има една безпринципност в кадровата политика.

Депутат от ПП с атака по БСП и земеделския министър: В горските стопанства се въртят схеми

„Многократно молих за срещи с Нинова , защото на всички стана ясно, че всичко се спуска от централата, а не от министъра , което е абсурдно и за това помолих министъра и премиерът да уредят една среща с Нинова и да видим как продължаваме работата в горите“, заяви пред дни Дунчев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети