Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. С политическо риалити по ТВ Алфа – Атака ще реди листа за евровота

Политика

С политическо риалити по ТВ Алфа – Атака ще реди листа за евровота

С политическо риалити по ТВ Алфа – Атака ще реди листа за евровота - Tribune.bg
Снимка:

Сидеров ще препитва като жури, но зрителите ще редят кандидатите

 Партиите в патриотичната формация ще спазят принципа „Или заедно, или поотделно“ на предстоящите избори. Затова се явявали самостоятелно на евровота на 26 май, потвърдиха от Атака.

„Страхът на ВМРО е, че обща листа само с Атака ще предизвика колизия с НФСБ и ще влоши отношенията ни за след изборите, управленската коалиция ще пострада и затова те не могат да пристъпят към двойна коалиция за европейските избори“, обясни Волен Сидеров пред журналисти.

Листата на Атака няма да е партийна, а тя ще се води от млад човек, който споделя принципите на партията, потвърди и Десислав Чуколов.

„Всяка вечер по ТВ Алфа ще излъчваме от 18.30 ч. политическа академия. Нещо като риалити, но политическо и хората ще изберат тези, които да ни представят, ако съберат нужните гласове. Няма да има хора от ръководството, от партийния елит“, допълни и Волен Сидеров.

Така вотът ще е 100% мажоритарен, защото на хората партийността им била омръзнала, смятат от Атака. Лидерът на партията ще участва в журито на политическото риалити, за да е сигурен, че кандидатите са подготвени по „джендърския въпрос, за позицията на партията за мигрантите и отпадането на санкциите срещу Русия“. Сидеров се надява с публичния конкурс да успее да вкара в Европейския парламент поне един депутат.

Относно изпращането на Цветан Цветанов днес, Сидеров се пошегува, че е попитал колегата си за номера на анцуга му, за да му направи подходящ подарък, тъй като депутатите от ГЕРБ вече са му подарили маратонки.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети