Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави прехвърля фирмите си на Маестрото

Политика

Слави прехвърля фирмите си на Маестрото

Снимка:

Трифонов декларирал пред Агенцията по вписванията, че няма да спира шоуто си „в следващите години“

Слави Трифонов ударно прехвърля фирмите си на дясната си ръка Евгени Димитров-Маестрото, пише Lupa.bg. В последните 2 седмици се наблюдава сериозно движение в данните на дружествата, в които шоуменът или участва като представител, или е съсобственик и шеф на борда на директорите.

Според медията той се готви да оглави партията си „Няма такава държава“ на 5 октомври и за целта се разделя със собствеността и капиталите.

Любопитно обстоятелство обаче е, че учиндолецът е декларирал пред Агенцията по вписванията миналата година, че фирмата му „Седем-осми“ АД, която бе двигател на продукцията „Шоуто на Слави“, че в следващите години няма намерение да променя дейността си, както и че телевизионното предаване няма да спира.

„През 2018 и следващите години дейността ще продължи да се развива като се утвърждава успешния формат „Шоуто на Слави“ като същевременно предлага нови формати и предавания, както в рамките на шоуто, така и като самостоятелни програми. Възможност за развитие дава и разширяването на приходите от реклама, както в мероприятията, организирани от дружеството, така и от индивидуалните изяви на основните лица участващи в шоуто, издаването на музикални албуми и др.“, пише в Годишния отчет за дейността на фирмата, гласуван и публикуван в Търговския регистър през април тази години (оригиналният правопис е запазен - б.р.).

От финансовите справки на „Седем-осми“, която е с внушителния капитал от над 9 милиона лева, става ясно, че всяка година компанията е генерирала чиста печалба от близо 200 бона, като най-добри са били 2017 и 2018 г.

Същевременно в началото на тази година Трифонов е бил преизбран за председател на борда на директорите на дружеството с мандат чак до 2024 г. Сега обаче с формирането на „Няма такава държава“ той ще трябва предсрочно да оваканти поста си. Очаква се Маестрото да го наследи в „Седем-осми“.

Към момента сайтът на компанията не е активен, а хиляди българи чакат именно там да видят имената си от обявената навръх Гергьовден томбола за подаръци от „Шоуто на Слави“, включително и мерцедесът му „Ес класа“ за стотици хиляди левове. 

„През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз прибавям диванчето в шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя милост, нарисувани от Володя Кенарев, както и 9 книги. Това са 9 безценни книги. Това са 9-те книги, в които са писали гостите ни в шоуто. … И тези 9 книги, уважаеми зрители, също са ваши. Деветима от вас ще имат възможността да притежават частица от духа на толкова много хора, гостували в шоуто“, обяви тогава Слави Трифонов.  

 

 


Коментари (12)

Веско Славчо е амбриаж
07.08.2019 15:21 / Отговор
Румяна Иванчева Сайтът на шоуто е активен. Защо пишете глупости?
07.08.2019 17:39 / Отговор
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ Има една ЖЕНИЦА в нашия злочест Преход, която вече е МИЛИАРДЕРКА - ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА - БИВШАТА (А МОЖЕ БИ НЕ Е БИВША) ЛЮБОВНИЦА НА ПОЖАРНИКАРА "БУДА". За нея не се споменава нийде нищо. Пълно мълчание, все едно, че я няма. А я има. И то как – ИМА БАНКА, ИМА КУРОРТА ПАМПОРОВО, ИМА ЗАВОДИ, ИМА БУРГАСКОТО ПРИСТАНИЩЕ…Просто питам – кога великата ни спецпрокуратура ще се зарови в делата финансови и бизнес на ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА. Надеждата ни е, че ще я подхване румънската прокурорка , ако стане прокурор на ЕС. Тогава над нея ПАК ЛИ ЩЕ има чадър. Просто питам – как така, с чия помощ, сама ли, кой я закриля тази крехка женица, та натрупа милиарди?
07.08.2019 22:10 / Отговор
Ramzest 8 Слави е мазен чалгар!!!
08.08.2019 16:04 / Отговор
Simona Ivanova В България всичко е така, подставени лица и никой не декларира нищо
08.08.2019 16:14 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още