Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров нахлу в БНТ!

Политика

Волен Сидеров нахлу в БНТ!

Волен Сидеров нахлу в БНТ! - Tribune.bg

Лидерът "Атака" е верен на стила си - под ударите на словесната атака се оказа жена

Волен Сидеров нахлу в Българската национална телевизия. Партийният лидер влезе в конфликт със служители на реда на входа на медията. Впоследствие атаката продължи срещу служители на телевизията.

Най-сериозна част от ударите отнесе дама - ръководителят на дирекция "Информация" в БНТ Мариела Драголова.

Мариела Драголова, БНТМариела Драголова, БНТ

На помощ ѝ се притече директорът на дирекция "Спорт" Сашо Йовков.

Сашо ЙовковСашо Йовков

Припомняме, че Управителният съвет на БНТ взе решение Сидеров да не бъде допускан до участие в предавания на обществената медия до постъпване на писмено извинение от негова страна за отношението му към Българската национална телевизия и нейните служители за ексцесиите в предаването "Референдум" във вторник.

Тази вечер според предварителните планове Сидеров трябваше да е гост в "Панорама", но от БНТ отказали участието.

В отговор атакистите се събраха на протест пред националната телевизия. Лидерът и негови хора нахлуха в медията. Агитката на Сидеров крещеше "Искаме Волен" пред служители на телевизията. 

Протест на Протест на "Атака" пред БНТ

Протестът настоява за оставка на Емил Кошлуков и наказание за водещата Добрина Чешмеджиева. 

"Кошлуков не може да ме спре да участвам в "Панорама", каза Сидеров пред журналисти. Той уточни, че не се чувства виновен за скандала в "Референдум". Грешката била на БНТ. Присъствието на жандармерия в телевизионното студио било "полицейщина".

Павел Шопов пък допълни, че сцената при вкарването на спецчасти в студиото му напомнила на "военен преврат".

Междувременно стана ясно, че ЦИК отхвърля искането на "Атака" комисията да задължи БНТ да допусне Сидеров до участие в предаването "Панорама" довечера. Това съобщи за БНР говорителят на Централната избирателна комисия Таня Цанева.

,,Генералният директор на БНТ, в споразумението се определят между него и представителите на партии, коалиции и иницативни комитети платформите, темите, форматите и екипите. Също така, съгласно споразумението, което е подписано от всички политически партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали се за кандидати и БНТ, БНТ има право да извършва преценка и да отказва излъчването на форми за отразяване на предизборната кампания по съображения относно законността и моралността на съдържанието им. Това споразумение е подписано също така и от политическа партия "Атака", обясни Цанева.

Протестиращите заплашват, че няма да си тръгнат преди Кошлуков да слезе да говори с тях. 

Волен СидеровВолен Сидеров


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

ИСТИНАТА Недопустимо е, публично известна личност, депутат или който и да е друг с подобно истерично държание, да бъдат допускани както в ефир, така и в сградата на БНТ. Поздравления, за решението на г-н КОШЛУКОВ! България е в ЕС и е недопустимо! Не за първи път сме свидетели на Сидеровите истерии, както в Б-Я, така и в чужбина. Време е тази личност да си даде сметка за публичното си поведение. Подобни личности (вкл.АТАКА) като партия, нямат място в НС. Но дебили, дал господ.
04.10.2019 18:57 / Отговор
хм Случаят е дефицит на елементарно възпитание. Елементарното възпитание е универсален принцип, признаване на равнопоставеността на другия и средство за оцеляване. С това скандално и хулиганско поведение Сидеров се "самоуби" още при първите прояви преди години, но проблемът е, че маса хора в обществото ни не игнорират такива, а се припознават и дори издигат във властта. Тоест, елементарното възпитание е относителен културен код и зависи от ценностното развитие на всяко общество. Елементарното възпитание е форма на проява на уважение между членовете на обществото. Уважението е зачитане на границите на другия. Границите се определят от свободната воля на човека. Елементарното възпитание е търсенето на мирен път за разрешаване на конфликти и път за избягването им. Възпитанието е език. Елементарното възпитание е базовият речник и граматиката на езика.
04.10.2019 21:09 / Отговор
... Когато липсва елементарно възпитание в обществото, то липсва общуване. При липса на диалог се нарушава основния обществен договор, има напрежения, а това води до гняв, насилие, неравенство, справедливост... и най-вече разединение и разпад на обществото. Кои хора имат най-невъзпитаните прояви? Може да са умни или глупави, но във всеки случай са със свръхего. И е жалко, когато това са хора с интелект и не осъзнават, че вместо да дадат свободна воля да проявяват интелекта си за градивни цели, те разрушават обществото. Смирението е това, което може да предпази такива хора от самите себе си...
04.10.2019 21:11

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети