Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Трима англичани с травми след сбивания в София

Спорт

Трима англичани с травми след сбивания в София

Трима англичани с травми след сбивания в София - Tribune.bg
Снимка:

34-годишен мъж е отказал да бъде хоспитализиран

Двама английски фенове, пристигнали за футболната среща между България и "Трите лъва", са пострадали след сбивания в центъра на София, съобщава Дарик радио.

След инцидент на ул. "Кърниградска" 34-годишен мъж е бил прегледан от екип на Бърза помощ. Установено е, че той има травма на главата и мозъчно сътресение. Пострадалият не е поискал да бъде приет в лечебно заведение.

46-годишен мъж пък е бил нападнат на ъгъла на улиците "Цар Асен I" и "Солунска" вчера (13 октомври). Той също е с мозъчно сътресение и е откаран в "Пирогов".

Английски журналист съобщава, че друг привърженик е със счупена ръка след нападение в столицата. Според него той е бил атакуван от местни.

България и Англия играят един срещу друг тази вечер от 21:45 ч. на националния стадион "Васил Левски".

Напрежение се очаква не само на терена, но и по трибуните. Срещата е под сянката на расистки скандал, започнал още при загубата на българския тим на "Уембли" с 0:4 преди месец. Тогава от трибуните беше изведен български фен, който отправи обиди на расистка основа към Рахийм Стърлинг.

Част от трибуните на националния стадион в София ще бъдат затворени заради предишни нарушения. Върху седалките ще бъде разпънат банер с текст "Не на расизма". При ново провинение от страна на българската публика, УЕФА може да накаже тима и Българския футболен съюз с глоба и мач пред празни трибуни.

След загубата на Англия като гост на Чехия преди дни се наложи полицията в Прага да се намесва и да използва сълзотворен газ, за да предотврати инциденти с гостуващи в града фенове.

Очаква се на стадион "Васил Левски" английският тим да бъде подкрепян от около 4000 привърженици.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Евро 2020

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети