Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланието на числото 1

Хороскоп

Посланието на числото 1

Посланието на числото 1 - Tribune.bg
Снимка:

Числото 1 в нумерологията има важно значение. То символизира началото на нещо ново, всичко свързано с иновации, господство, лидерство и уникалност. Ако в някакъв период от живота си се сблъсквате навсякъде с числото 1, това означава, че Вселената изисква от вас да предприемете решителни и смели действия. И тези действия трябва да бъдат насочени към принципно нов път за вас. Време е за кардинални промени и ако направите крачка към тях, ще намерите своето щастие.

Числото 1 в нумерологията е отговорно за всичко уникално и оригинално. Чрез това число светът ви подтиква да се заявите смело, да демонстрирате своите уникални идеи. Трябва да поемете инициативата, да станете лидер на ситуацията за известно време.

Ако мястото, където живеете или работите е под номер 1, то създава определена атмосфера на това място. Придава на живущите там решителност и инициативност, провокира появата на иновативни идеи. Това е домът на страстни изобретатели, творци, лидери, състезателният дух е във въздуха през цялото време. И всичко това е много хубаво, но конфликтите не са рядкост в тази ситуация. Използвайте енергията на единицата разумно, бъдете по-толерантни към близките и колегите си.

Ако връзката ви е започнала в ден 1-ви от месеца, в сграда с адрес номер 1 или по някакъв друг начин е свързана с това число, е необходимо да се вземат предвид особеностите на характера му. Възможно е тези отношения да са ви изпратени отгоре като бутон „стартиране“ за започване на новия ви живот. С такава любов идват кардинални промени - преместване в друга държава, промяна на вида дейност и т.н. Ако вашият партньор ви насърчава да промените нещо, направете го! Обърнете внимание обаче, че единицата е число самотно и независимо. Във вашата връзка е възможно напрежение поради безкрайната конкуренция помежду ви. Бъдете отбор и се състезавайте със света, а не помежду си.

Връзките са трудни за вас, защото винаги означават липса на свобода и зависимост от партньора, необходимост да се вземе предвид чуждото мнение и желание. Концентрирайте се върху положителните моменти, които ви дава любимият ви. Научете се да жертвате егото си.

Не се опитвайте да правите всичко наведнъж. Пътят към целта се състои от малки крачки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети