Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. „Дневник за властта“: Про100 Киро Фишек – „Никой не е над закона, освен аз!“

Мнения

„Дневник за властта“: Про100 Киро Фишек – „Никой не е над закона, освен аз!“

Дневник за властта: Про100 Киро Фишек – Никой не е над закона, освен аз! - Tribune.bg

Ето, че се случи! Доживяхме най-после 100 дни да съм prime minister. Никой друг не е постигал толкова много като нас от 1944 година досега  – имаме опашки за бензин и хранителни продукти като при Жан Виденов, война като при Иван Костов, бежански поток по-голям от този при Бойко Борисов. Вкарваме хора в ареста само с устно нареждане като Тодор Живков! Направихме правителство като на Царя и Станишев, ама по две. Успяхме! Обаче цените на тока при мене са невиждан досега успех!

А, като казах Жан Виденов – ми и той като нас днес има повод да почерпи. Ударихме 100-така баш на неговия birthday. Ми това си е гаранция за успех! Ха-ха.

Пиша на the boss: За празника ни сме ти измислили топ подарък с Бойко. Зарята е от теб!

Toй ми връща емотиконки череп, пура и торба с пари.

Много добре ни се получи, че трябваше някак да замажем тоя фарсмажор на Корнелия. Лорер за малко да спре развитието на иновациите, така се ядоса.  Ама чисти сметки – добри приятели! Но пък аз съм много доволен как си подават топката БСП и ДБ – ми това е „А“ отборът!

Както казват в United States, голяма криза се покрива само с друга дори по-голяма криза. Wag the dog! И тъй като война вече има, решихме да организираме зрелища. Ами да – нали хората искали хляб и зрелища. За хляба не гарантирам, нали с Линда не ядем глутен.

Оказа се, че за 100 дни сме останали почти първа политическа сила, но както вика Наско Културата – ние даже не сме партия.

Лена вика да пуснеме оръжието за масово унищожение Nasty да каже, че той е преброил, че сме поне 25 % отгоре и готово. Плюс това никакви такива протести и майки няма да търпим да ни вдигат шум под прозорците. Който вика няма да получи нищо друго, освен пет години затвор. Рече и отсече Асен.

Корнелия ми пише: Дай да им спрем Фейсбук на тея, виж Путин как добре му се получава, а? Може и социологията да забраним – само моят Калоян и твоят Настимир ще оставим като официози. Ще ги кръстим агенция за проучване и анализи „ВОЛТРЕГОН“.

Сега обаче с тея арести на Бойко и Асен ми се сърди Херо, защото пък никой не разбрал, че военният министър на United States бил тука…

Лена ми препратила писмо от Harvard Univesity, много мило! Отварям и чета: Black lives matter!

А, за войната да кажа, забравих – ами аз не мога да се разкъсам. Няма нищо по-лошо от сърдита жена, ей! Питате ли ме какво ми е – Диана ли да слушам, Лена ли, Корнелия ли, Херо ли, или Асен ли … 

Пиша смс на Жан: Happy Birthday to us!

Та чета си аз социологията, че цените на храните били взривили доверието към нас. Цените били като ядрен взрив. Е, аз нали затова купих за 4 милиона йонни таблетки, бе!

Звъня на Херо, затваря ми.

Добре, че дойде навреме Бойко - довел ми е полицаите в кабинета. Че нали прочетох в Гугъл, че the boss преди две години във Facebook написал едно нещо, за което, ако се окаже вярно, ме води до предположението, че има корупционни действия.

Викам: Пишете! И те пишат:  „След вчерашното събитие аз имам притеснение, че ако засегнатите лица се сдобият с информация за тези нови събития има риск те потенциално да повлияят на обективното разследване…“

Готово. Само за под час диктовка в кабинета ми свърших работата на Прокуратурата, Следствието, че и на Европейската прокуратура. Само дано някой не им каже, че то всичко тече в тая държава.

Пиша му на the boss: Днес е хубав ден!

Обаче само за „24 часа“  бях герой в очите на шефа и Мата Хари! Май трябваше да изпратим предварително кюлчета и пачки на Бойко, ама вместо това на нас ни изпратиха разни евродепутати да ми държат сметка.

А аз им викам: „Ми аз ги хващам, ма те ги пускат!“ И веднага пратих Лена да даде съвместно изявление за язовирите и ББР.

Пак в кабинета ми, де, че напоследък навънка много шумно стана. Ама аз да не съм вчерашен – никой не е над закона, освен аз! Ми нали цяла Конституция наруших и пак ме направиха Prime minister. Ха-ха.

Обаче Урсула и Неофит cancel-нали поканата ми….

Пиша на Асен, той ми праща селфи с Херо и сърчице.

Звъня на кръстника ни отсреща, затваря ми.

Получавам смс: Dnes e hubav den!

Про100 ХараКиро

Дневник на властта: Май са ме направили Prime Minister

Дневник за властта: Мораториум на мораториума

Дневник за властта: Петкосертовщината като синдром за нездравост

Дневник за властта: Куролация, КСНС, карантина

Дневник за властта: Като няма хляб, яжте кето пасти

Дневник за властта: Кабинетът отиде на кино!

Дневник за властта: То от един път македонец не се става!

Дневник за властта: Анализи, арести, анализи

Дневник за властта: Google разкри mafiqta

Дневник за властта: Как ще ги стигнем руандийците?

Дневник за властта: Взе да дрънчи на военна операция

Дневник за властта: Продължаваме промяната… пеша

Дневник за властта: Всичко върви по oil* и олио


Топ новини

виж още
Актуална тема