Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Без да иска – съпартиец на Йончева издаде „източника“ ѝ

Политика

Без да иска – съпартиец на Йончева издаде „източника“ ѝ

Без да иска – съпартиец на Йончева издаде източника ѝ - Tribune.bg
Снимка:

Пенчо Милков потвърди, че записът е даден от рекетьора Ангелов

„Този човек по времето на Орешарски е освободен от Министерството на културата. Той е назначен при първото правителството на Борисов. При Орешарски е освободен, след това си идват пак с него. Понеже при тях за такива неща хората ги награждават с повишение, единият от заместник-министър става министър, другия го пращат в министерство, където еврофондовете са много повече“. Това обяви пред „Панорама“ по БНТ депутатът от БСП Пенчо Милков.

На въпроса на водещия дали това означава потвърждение, че именно скандалният държавен служител Ангел Ангелов е „източникът“ на социалистите, Милков потвърди. Това преобръща защитната теория на Елена Йончева, която досега отказваше да назове име и говореше и за наличието на друг „свидетел“.

Милков обаче избегна всякакви въпроси за достоверността на източника. По думите му получавали по 5 сигнала на ден и вярвали на всички.

„Личността на свидетеля няма значение. Целият запис е 17 минути и на три пъти Банов говори едно и също“, категоричен е Милков.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков предупреди, че от тази ситуация няма победител. Относно проекта „Ларгото“ има очевидно забавяне, след като културното министерство е завело дело. Съдът ще реши има ли забавяне или не, подчерта народният представител.

„Опозицията издава присъди по ТВ, явно иска да изземе ролята на съдебната система. Сигналът им и до момента не е подаден до прокуратурата. ГЕРБ стоят твърдо зад политиката на Боил Банов и Боил Банов – ако разследването излезе с друг резултат, ще се съберем и ще мислим“, коментира Биков.


 

Автор

Коментари (1)

КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА Какво може да се очаква от една терористична партия като БСП- наследница на БКП?!През 1923 година успяха да подведат селяните от БЗНС и предизвикаха гражданска война в който единствено загубиха бедните българи-селяните.А ръководителите ,предизвикали хаус начело с Георги Димитров,като плъхове избягаха в СССР през Сърбия.И сега се опитват да направят същото,но едва ли ще им се получи,но ние трябва да бъдем нащрек до пълното изчезване на БСП!
02.02.2019 11:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети