Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гълъбов: В мотивите на вота на БСП има пропагандно и плакатно говорене

Политика

Гълъбов: В мотивите на вота на БСП има пропагандно и плакатно говорене

Гълъбов: В мотивите на вота на БСП има пропагандно и плакатно говорене - Tribune.bg
Снимка:

Левицата не предлага различен и конкретен модел, заяви политологът

В мотивите на вота на БСП има пропагандно и плакатно говорене. Това каза пред Радио "Фокус" политологът доц. Антоний Гълъбов. Според него опозицията е почти задължена да поиска вот на недоверие, но големият въпрос е в това, че БСП е избрала първосигналния път.

„Това се вижда в мотивите. Вижда се желанието за искане на вот на недоверие, но не се вижда различен управленски подход. Не се вижда нещо, което е различно от това, което е различно от това, което до сега са правили управляващите. Не се вижда опит да се изгради представата за това, че това управление е лошо, но ние предлагаме различен модел на организация на този все по-сложен сектор. Освен всичко останало се атакуват едновременно три теми – вода, качество на въздуха и третиране на отпадъци“, каза той.

Гълъбов коментира, че тези три теми са различни, между тях има слаба връзка, а акцентът е непрекъснато върху Перник и локалната криза с усилието това да се представи за национална криза. Той уточни, че това не е национална криза, а структурен национален проблем. Провал не е аргументиран от опозицията, каза още той.

Според него няма достатъчно аргументи, за да се твърди, че става дума за цялостен провал в сферата на политиката на околната среда и водите, тъй като става дума за системен проблем и за нещо, което изисква различен дизайн на организацията на държавните институции, а такъв не се предлага от опозицията, допълни политологът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гълъбов Управленският подход се реализира във властта, а не - в опозиция.Много тъпи.анализатори, подлоги на властта.
27.01.2020 08:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети