Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На Рашков Балабанов му правел лошо впечатление: Неосведомен млад човек, който си измисля…

Политика

На Рашков Балабанов му правел лошо впечатление: Неосведомен млад човек, който си измисля…

На Рашков Балабанов му правел лошо впечатление: Неосведомен млад човек, който си измисля… - Tribune.bg
Снимка:

„Аз не знам този млад човек откъде си ги измисля тези неща, които лансира в публичното пространство, но прави неприятно впечатление неговата неосведоменост“.

Това обяви пред БТВ министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, когото премиерът Кирил Петков опитва да пробута за шеф на КПКОНПИ.

Вчера депутатът от ИТН Станислав Балабанов коментира, че Рашков не можел да се справи с реформата в МВР и нямал смелост да съкрати 7000 души.

„Освободени от работа са около 2000 души за 6 месеца. Повечето от тях са с надхвърлили с няколко години пенсионната възраст и тук няма никакъв конфликт. Предстои да бъдат съкратени не повече още 2000 души“, обясни вътрешният министър.

По думите му реформата в 98% е приключена. „Преструктурирали сме основни звена в това министерство. Постарали сме се с това да направим с участието на абсолютно всички ръководни длъжностни лица в цялата страна“, твърди Рашков.

По думите му КПКОНПИ за него ще е предизвикателство, но не голяма промяна, защото „в нейната разследваща структура се доближава до всяко разследващо поделение или служба в нашата страна“.

„Промяната няма да бъде голяма, защото е известно, че аз съм се занимавал с разследване доста продължителен период“, отбеляза вътрешният министър.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети