- Начало
- Йонко Георгиев
Йонко Георгиев
Общество
Лятното меню на „Котилото“ - яж, моли се и обичай!
Вече цели 11 години „Котилото“ е емблема на балканската кухня и душа
Общество
Лятното меню на „Котилото“ – истинско гастрономическо пиршество от шедьоври на балканската кухня
„Очакваме клиентите да бъдат впечатлени и доволни от това, което им предлагаме“, споделя майстор-готвач Далибор Маринкович
Мнения
Шеф Далибор Маринкович със съвети за празничната трапеза
„Най-важно е да се обичаме, да има любов, позитивизъм и хармония в семейството“, категоричен е сръбският майстор-готвач
Шоу
Майсторът на балканските специалитети Далибор Маринкович – Даци: Хубавите продукти са в основата на добрата кухня
Автентично и на достъпни цени – най-доброто от сръбската скара в „Пера Ждера“ до пазар Красно село
Мнения
Йонко Георгиев, „Котилото“: Сръбската Нова година е полята с много месо, ракия и музика до сутринта
В Сърбия посрещат Нова година по стар стил на 13 януари
Мултимедия
Зима по сръбски – истинско месо, хрупкава туршия и хубави емоции
Ресторант „Котилото“ в Драгалевци – не е нужно да минавате границата, за да хапнете автентична сръбска кухня