Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Антон Тодоров: Афера Костинбродска лъже, че е подписала гражданска платформа за столицата с „дясно-центристки формации“

Мрежата

Антон Тодоров: Афера Костинбродска лъже, че е подписала гражданска платформа за столицата с „дясно-центристки формации“

Снимка:

Антон Тодоров, Фейсбук

Според платена публикация на Афера Костинбродска, тя била подписала гражданска платформа за управление на столицата с „представители на дясно-центристки формации“.

Това е лъжа - на снимката няма нито един представител на дясно-центристка формация. Виждаме „земеделеца“ Румен Йончев, който винаги е бил патерица на БСП, виждаме едно момче младо, но не невинно, именуващо се Димитър Делчев, който е син на бизнеспартньора на Корнела в пиРатизация на „Техноимпекс“ Андрей Делчев. Самият Делчев е демиург на снахата на ЦК на БКП Меглена Кунева, която той ашладиса в правния отдел на МС в началото на 90-те, където тя се парашутира от казионния Комитет за правата на човека на Константин Теллалов, а Пръмовица му благодари като възкачи синчето на Делчев начело на криптокомуняшката мимикрия ДБГ, след като тя се изнесе като съветник на международното задкулисие за доста пари в Брюксел и Страсбург. Виждаме до Афера Костинбродска още един представител на „дясно-център“, на която единственото дясноцентристко е десният балдър, преметнат връз разголения ляв такъв. За крайнолевия елемент с брадичка ала „Майк Патън“ и резедава тениска няма какво да говоря. Самият факт, че не го познавам говори достатъчно.

Ако ви питат какво е задкулисие, политическа похот и тъмен сговор - ТОВА Е!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема