Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Банов: За БСП не е важна истината, а това фалшивата новина да се повтаря

Политика

Банов: За БСП не е важна истината, а това фалшивата новина да се повтаря

Банов: За БСП не е важна истината, а това фалшивата новина да се повтаря - Tribune.bg
Снимка:

Йончева прие да е знаме на партийната пропаганда

„За тях не е важна истината, а тази сглобена фалшива новина да се повтаря. Не е важно, че е лъжлива. Не е важно, че е сапунено-оперетна. Не е важно и че това е партията с исторически най-големи прегрешения към свободата на медиите и към свободата изобщо.“ Това заяви министърът на културата Боил Банов по повод на отправените отбвинения от БСП. Той отговори в профила си във Фейсбук.

„Всички документи са предадени на прокуратурата, дал съм обяснения и вярвам, на институциите и компетентните органи. За съжаление, партийната пропаганда употреби за собствени цели културата. За съжаление, да бъде знаме на това прие да бъде някога уважаваната и харесвана журналистка г-жа Йончева“, пише още министър Банов.

„За съжаление, истината остава все по-сама и за това вина носим всички. Фалшивите новини, “алтернативните факти” вече ни давят. Не съм професионален политик и може и да сгреша, но няма да коментирам всяко включване на БСП“, допълва той. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Нане Вуте За БСП е важно да вдигат пушилка,те много вярват на Гьобелс,че една лъжа повторена много пъти,става истина,да,ама не,както знаем,защо дигат пушилка за Банов,за са милионите на Ленчето зъб не обелват-вижте я-апартаменти,джип за стотици хиляди,дете в специална градина,и много много глупости,които тя надроби и се чуди как да се измъкне,и вижте я,чака Прокуратурата "да я помоли"да й отиде на гости,а не на разпит,свръхнахални червени,мислят си, че са дните непосредствено след девети септември,когато колеха без съд и присъда.
03.02.2019 18:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати