Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. ЧСИ описва имението на Баневи в Бояна

Закон и ред

ЧСИ описва имението на Баневи в Бояна

Снимка:

Причината са задължения на бизнесмена

Съдебни изпълнители влязоха в имението на Николай и Евгения Баневи в Бояна. Целта е да бъде описано имуществото им. Причината е, че имат задължения, съобщава bTV.

"Мили хора, жители на Бояна, идете и вижте как отново е дошла голяма група полицаи, заедно с частен съдия изпълнител, на ул. "Невена Коканова"8. Разпитайте защо. Защото отново вездесъщият Димитър Спасов(Митко каратиста) си "разиграва коня". Този статус пък се появи на стената във Фейсбук на олигарха днес сутринта.

Частният съдебен изпълнител бил придружен от полиция и частни гардове, както и адвокатите на кредитора и длъжника. Двете страни се разминават във версиите си за размера на задълженията. Според адвоката на Баневи става дума за около 300 000 лв., докато представителят на кредиторите говори за милиони към фирми, НАП, „Топлофикация” и БДЖ.

Банев попадна в килия в края на октомври. Беше арестуван във Франция, по-късно екстрадиран в България. В ареста е и съпругата му Евгения. Банев получи обвинение като лидер на организирана престъпна група за пране на 1,3 млрд. лв. и данъчни престъпления. Обвинени за участници в групата са съпругата му Евгения и майка му – Мария.  
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още