Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Дни преди трагедията: Убитата Дарина намерила пистолета на Викторио в дома си

Закон и ред

Дни преди трагедията: Убитата Дарина намерила пистолета на Викторио в дома си

Снимка:

23-годишната Дарина Министерска, която беше убита през 2018 г. заедно с едногодишната си дъщеричка Никол, е открила пистолета на мъжа си, дни преди фаталния случай. Това стана ясно днес по време на делото срещу Викторио Александров, което се гледа в Софийски градски съд.

Процесът тече при закрити врати.

Днес беше разпитана лелята на Дарина – Таня Найденова. Пред магистратите жената разказала за отношенията между Викторио и Дарина. Тя сподели, че още в началото на връзката им момичето забременяло, но Викторио я е накарал да направи аборт, като й поставил ултиматум, че ако не махне бебето ще се разделят, съобщава „24 часа“.

Още след раждането на Никол, Викторио изявил претенции да му приписан половината от апартамента, в който живеели. Той бил собственост на Дарина.

Пред съда показания дадоха и приятели на мъжа, които твърдят, че не знаят за скандали между него и Дарина.

В обясненията си пред Софийския градски съд при закрити врата, които бяха преди няколко месеца, Викторио обявил, че Дарина, по време на връзката им, поддържала и паралелни отношения със сина на Христо Ковачки. Оказа се, че това не е крупният инвеститор в енергетиката. Той наистина има син, който също се казва Христо Ковачки, но той е само на 11 години.

Свидетели разказват, че за последно са видели невръстната Никол с баща ѝ в заведение в Нови Искър, когато той бил във видимо неадекватно състояние.

Делото продължава с разпити на свидетели.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема