Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Последно сбогом на Дарина и Никол

Закон и ред

Последно сбогом на Дарина и Никол

Снимка:

Погребват 23-годишната майка и едногодишното момиченце

Днес близки, познати и съпричастни към трагедията, сполетяла младата майка Дарина и едногодишната ѝ дъщеричка, ще кажат последно сбогом на двете. 23-годишната майка ще бъде погребана заедно с дъщеричката си Никол.

Опелото на Дарина и мъничката Никол ще бъде от от 13:30 ч. в църквата “Св. Николай Чудотворец” в Надежда-6 (Връбница 2). След това двете ще бъдат погребани в гробищния парк на "Бакърена фабрика".

„Двете ще бъдат погребани в бели рокли. Като булка, която Дари не можа да бъде и Никол, като шаферка на майка си, която също не доживя да стане", написа във Фейсбук Валерия Филкова, близка на семейството.

Преди 6 дни дойде новината за убита млада жена в столичния квартал „Надежда“. Разбра се, че е майка, а детето ѝ го няма в жилището. Веднага започна издирване на приятеля на Дарина - Викторио Александров. Бащата взел детето и избягал от жилището, където останала мъртвата Дарина. Качил се с пистолет на такси и принудил шофьора да кара. Слязъл с детето край Горни Богров. Таксиметровият шофьор подал сигнал и униформените незабавно се насочили към местността.

По разказа на Викорио в съда, детето било изморено и плачело, той го приспал с любима песен- "Зайченцето бяло". После чул викове, видял светлина и не помнел нищо. Твърди, че не помни и стрелбата срещу Дарина. Полицаите ги намерили. Никол била простреляна. По-късно малкото момиченце почина в болница.

Викторио е в ареста с мярка за неотклонение „задържане под стража“.  


Коментари (1)

Илия Парев Почивайте в мир деца
04.11.2018 23:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема