Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Графологична експертиза: Викторио е написал писмото за заминаване в Турция

Закон и ред

Графологична експертиза: Викторио е написал писмото за заминаване в Турция

Графологична експертиза: Викторио е написал писмото за заминаване в Турция - Tribune.bg
Снимка:

Пуснете ме под „домашен арест“, медиите ще са пред нас, заяви обвиняемият пред съда

Графологична експертиза сочи, че Викторио Александров е написал писмото, намерено у него след двойното убийство на приятелката му Дарина и едногодишната им дъщеря. Заключението на експертизата беше представено от прокуратурата по време на гледането на мярката за неотклонение на обвиняемия от Софийския апелативен съд.

По неофициална информация в писмото, което било до майката и бащата на Викторио, пишело, че смята да замине в Турция. Не се знае дали той е планирал да избяга, след фаталния ден или по принцип е имал такива намерения. Според защитата обаче не било ясно кога е писано писмото. Освен това действията на Викторио били непоследователни и хаотични.

За втори път Викторио помоли съда за по-лека мярка за неотклонение. „Искам под „домашен арест“. Няма да се укрия. Няма къде да отида, медиите ще са пред нас”, каза пред съда младият мъж. Като мотив за по-лека мярка, Викторио посочи и раната на главата си, здравословното си състояние. Той се оплака, че болки в главата и не чува с едното ухо, в което постоянно имало пищене. След двете убийства мъжът се самопростреля.

Той отново застъпи тезата, че не помни убийствата.

„Не съм убиец и никога не съм бил!“, каза Викторио.

Апелативният съд остави зад решетките мъжа. Мотивите на съда са, че има основателно предположение, че е извършил престъпленията и опасност от други, ако бъде с по-лека мярка.

Преди седмица Дарина беше простреляна фатално в жилището си. От дома изчезна едногодишната Никол. По-късно стана ясно, че Викторио се качил с оръжие в такси. Заплашил шофьора и го накарал да кара към различни дестинации. Слязъл край Горни Богров. Там, след подаден сигнал от таксиметровия шофьор, Викторио беше хванат с простреляната Никол, която почина по-късно в болница.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати