Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. „Дневник за властта“: Денят на Кирил и Българската конституция

Мнения

„Дневник за властта“: Денят на Кирил и Българската конституция

Като сме безделници – да не сме без празници

Тоя петък си направихме голямо парти в Пловдив, майна. Събота си спретнахме и купон в Битоля за Деня на Българската конституция. Много добре ни посрещнаха там – с плакати даже.

А днес е денят на Кирил – ма не когато обещахме, че ще пускаме Македония, а просто моят рожден ден!

Три дни пили и се веселили, както казват тука в България. Или „Щастлив уикенд“ както казва Наско.  Взели сме всички мерки да не вземе да направи видео и за моя рожден ден, увесен на прозореца на Министерски съвет. Пратихме го за гъби с Диана Дамянова, че да има възрастен с него все пак. Пратихме за всеки случай и Бойко Рашков да ги пази от гербаджии в гората.

Тъкмо докато ги няма ние нямаме проблеми да ни правят тестове за алкохол, наркотици и гъби. Не на мен де, щото аз нали имам рожден ден сега.

Кирил Петков съгласен: Да се тестваме за наркотици!

Аз много я уважавам шиб*ната Конституция. Ама трябва да правиш мръсни неща, за да успееш. Има една книжка на Макиавели от 14-ти век. Или беше 15-ти… Абе най-много 16-ти век да е било. Направо ми се повръща от тая книга, да знаете. Искам и аз като Ицо Хазарта да не си спомням какво съм чел. Макиавели го е писал. Абе, има едни хора, правят всичко, което не казвам, но вика, въпреки това са успешни, вика. Ами тогава, майната му, няма да има успешност! Така им викам в Пловдив.

Сега след 120 дни откакто взеха, че ме направиха prime minister аз вече постигнах много повече от Бойко Борисов дето е направил за 12 години – над 60% от народа вече не ме обича. А аз съм ебати пича. Както ми вика Урсула – Кириле, важното е да вкараме твоите приятели от Северен Харвард в Европа.

Ще ги вкараме, как няма да ги вкараме – иначе ще ни спрат тока, че и батериите.

Слави ми пише смс: Ще ти скъсам гъза

Ха-ха

Toлкова сме готини, че чак разни фенове му закачат портрети на Руди Версачито по тоалетните в заведенията с надпис „Тhe real owner”. Само по мускули – абе, истински кошмар. Ха- ха. Това се казва респект! Даже Тодор Живков не е бил толкова известен.

Извънредно: Ресторантьор пусна жалба в прокуратурата срещу Радостин Василев

Дали да не го направя министър хем на културата, хем на спорта – за по-кратко ще го кръстиме Министерството на културизма. Румен Спецов ще му обясни как става.

Ние скочихме в политиката без да знаем има ли дъно, ма е го – стигнахме дъното. Ма накрая ще излезем от тази игра по-бедни отколкото влязохме – че то парите за на Асен батериите ще дойдат чааак септември месец, пък ни пада power-a вече. Даже решихме, че нямаме пари за глупости – и орязохме бюджета на културата.

Обаче за малко беше да ни развалят купона с това БНБ. Щом Каримански взе да ни говори за доверие, нещата май отиват към вот на недоверие… Да има мир му викам на Гроздан – добре, бе – ще ти дадеме с Асен пари за 50% от пътищата. Другите на лизинг ще ги плащаме. Може даже на лотария да разиграеме коя половина от пътищата да оправяме.

A aз по това време бях на една строителна площадка, даже ми дадоха каска дето ми пишеше името и че съм prime minister. Ха-ха. Пратих  selfy на татко Петко да покаже на приятелите ни в Канада.

Премиерът се снима с надписана каска: Кирил Петков - министър-председател(СНИМКИ)

На всичкото отгоре министърът ми на външните работи, не помня как се казваше, казала на всички, че с Весито Чернева си имаме наши си планове за Северна Македония. A Тошко ми вика – щом искате Външно, ще ни дадете Финанси. Хем му се извиних три пъти, че нарекох Каримански корумпиран… гуверньор. Отричаш ли се – отричам се! Отричаш ли се – отричам се! Отричаш ли се – отричам се!

Абе, black friday направо. Изведнъж целият shit през тая седмица взе да си заслужава. Така им викам на партито в Пловдив. Имаше здрави хитове – Ицо Хазарта не можа да дойде и затова си пуснахме американски псувни с Gayle.

Нецензурно: ПП учреди партията си под звуците на Дa тe e*a и теб, и майка ти, и сестра ти… (ВИДЕА)

Деница ми пише:

Днес е Великден за мен!

Да е честит денят, в който просто Киро е роден

Така се зарадвах, че решихме да направим партия, че да мога да я издигна  – Деница е като Цецка Цачева в изпълнение на „Цъфнал ГЕРБ“. Така ще цъфнеме и ще вържеме! 

„Привет на всички приятели от Донецк -ДНР! Слава России!“  - така бил написал един от тея моряци дето казах, че уж аз съм ги спасил….Дано да не го види Урусла, че ще има да вика…

Друго си е премиер да има рожден ден – Линда ми направи любимата ми торта „Чийзкейк Ема“ – торта с бадеми, кашу, мед и фъстъчен тахан. Само за 94, 90. Даже сега сме пуснали промоция – любимата торта на просто Киро плюс безглутеновия козунак на просто Киро само за 149, 90 лева. Велик ден е все пак!

А в Министерски съвет ме очакваше любимият ми сладкиш. Лена свика извънредно заседание в неделя, специална за рождения ми ден - ма то другите не дойдоха, де. Prime minister and chill си беше.

Наско ни прати селфи видео, за да ни каже, че загубил Бойко Рашков и Диана Дамянова в една кръчма. А Асен отиде да ги търси – щял да ги примами със звука на парите. Даже Миро от Ямбол го нямаше, че изпил цял блистер от валериана дето му дал докторът в парламента и сега е насран, но спокоен.

Зам.-председателят на НС глоби проф. Ангелов, той му подари хапчета

Нищо – ние си пуснахме химна на промяната „Fuck you”:

„Да те е*а и теб, и майка ти, и сестра ти, и работата ти,

и строшената ти кола и тези л*йна, които наричаш изкуство.

Да те е*а и теб, и приятелите ти, които повече няма да видя.

Всички, освен кучето ти. Всичките можете да ходите на м*айната си“

Като сме безделници, да не сме без празници!

 

Честит ден на Кирил!

 

Дневник на властта: Май са ме направили Prime Minister

 

Дневник за властта: Мораториум на мораториума

 

Дневник за властта: Петкосертовщината като синдром за нездравост

 

Дневник за властта: Куролация, КСНС, карантина

 

Дневник за властта: Като няма хляб, яжте кето пасти

 

Дневник за властта: Кабинетът отиде на кино!

 

Дневник за властта: То от един път македонец не се става!

 

Дневник за властта: Анализи, арести, анализи

 

Дневник за властта: Google разкри mafiqta

 

Дневник за властта: Как ще ги стигнем руандийците?

 

Дневник за властта: Взе да дрънчи на военна операция

 

Дневник за властта: Продължаваме промяната… пеша

 

Дневник за властта: Всичко върви по oil* и олио

 

Дневник за властта: Про100 Киро Фишек – Никой не е над закона, освен аз!

 

Дневник за властта: 50 лева за Великден – да имат бабите за кето козунака на Линда

 

Дневник за властта: Кабинет на батерии; аз спирам магистралите, Наско - не


Топ новини

виж още
Актуална тема