Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Предозиране! „Капитал” клекна пред президента на БСП, бил „строител на капитализма“

Мнения

Предозиране! „Капитал” клекна пред президента на БСП, бил „строител на капитализма“

Снимка:

Нелепите консултации масово бяха посрещнаха с присмех. Според медията на олигарха Прокопиев: Радев е открил топлата вода

Хвалебствия за Румен Радев се леят от една от медиите на Иво Прокопиев – „Капитал“. Поводът – странните консултации с извънпарламентарни партии на „Дондуков“ 2.

„С впечатляваща серия от консултации с експерти, ресорни институции, парламентарни и извънпарламентарни политически сили президентът Румен Радев реабилитира смисъла на идеята за широка обществена дискусия по важни въпроси, засягащи правата и интересите на гражданите“, започва анализ на „капиталци“, озаглавен „Строител на капитализма: Румен Радев“.

Радев - строител на КапитализмаРадев - строител на Капитализма

Наред със стандартната извънпарламентарна опозиция в лицето на Христо Иванов, Мая Манолова и „Отровното трио“, съвсем неочаквани партии се оказаха с покана за консултации за изборите. Сред тях бяха „републиканците“ на Цветан Цветанов, движението на Татяна Дончева, „ВОЛТ“ (Настимир Ананиев), МИР (Симеон Славчев) и всевъзможни други съмишленици.

„Капитал“ анализират, че целта на проведените от Радев срещи била „да се идентифицират необходимите промени в изборния закон, за да се гарантира в условията на противоепидемични ограничения възможността за участие на всички българи с право на глас на предстоящите избори, включително тези в чужбина, за които затрудненията ще са най-големи“.

Радев насрочи съдбовни избори на 4 април – католическият Великден

Освен това „анализаторът“ отчита, че ГЕРБ полели „цялата дискусия със студена вода и дори я определили като екзотика“.

„От гледна точка на управлението от джипката, където не се допускат различни мнения и несъгласувани въпроси, инициативата на президента наистина изглежда екзотична“, смятат „Капитал“ и от тълкованието им излиза сякаш на брифингите в президентството някога са били допускани въпроси…

Резкият завой в позициите и лъскането на радевия имидж не се хареса на част от читателите на медията. И въпреки че отнасят сериозни критики  във Фейсбук, подозрително на сайта им в новината няма нито един коментар.  

Подозрителна липса на коментари под новинатаПодозрителна липса на коментари под новината


Коментари (8)

Уфф! Пъен резил за Капитал.
16.01.2021 18:22 / Отговор
Киро Бизона Ама вярно пълен резил! Кой, бостанджията ли е „строител на капитализма“? Та той не знае какво е това чудо „акции на фондовата борса“ и си мисли, че акции има само на жълтите павета – протестни, с вдигнат юмрук като Ернесто Че Гобара! Боже, каква мъка има по тоя свят, Боже! Гъзосмуците на червенобузльото Прокопчо в Капитал съвсем опущиха коня у ряката! Боклуци като шефа си!
16.01.2021 19:07
Прокопиеви са дружки с Радеви! Раде е в състояние, което може да сполети военен летец, ако катапултира без парашут.
Фатмашкият му номер не мина и срещите приключиха с очевидното фиаско на Радев и свитата му.
16.01.2021 21:45
Анастас #

Дръгашефският Тъпунгетат от ПроКОНПИевите Парцали, вече е напълнил гащите с лайна и стиска ...
Какво ли още ще Му наредят да заобичва:
Припознаха Татяна Дончева, харесаха Мая с изтеклите води, гласуваха за Радев и все напук на ГЕРБ-СДС ...
Да започват да заобикват Цвъ Цвъ !!

(подигравателно)
16.01.2021 21:51
И тия ...олигофренясаха! Фатмакът Радев не е забил и един пирон през живота си/освен на пиарката си/, и цял живот е паразитствал на държавната ясла, а сега изведнъж и на "строител" се превърна! Изглежда червенобузестия Пухльо и Фатмакът Фигурант ще се цункат, а кум ще им бъде ...Гешев!
16.01.2021 18:37 / Отговор
Пенчо Ама що сте учудени? Кои са в капитал - отрочетата на Иван Костов, главен асистен по политикономия на социализма.
През 1983 г. Иван Костов е бил ангажиран от професор Иван Илиев, икономист, който е бил съветник още на Антон Югов. През 80-те години проф. Иван Илиев е главен съветник на Тодор Живков и съветник на Гриша Филипов. В един момент той става познат на върховете на държавата. Не друг, а той пише доклади до Мако Даков, който е зам.-министър председател по това време. В тази лаборатория Костов работи за Гриша Филипов, за Мако Даков. Това е причината, която обяснява защо ноември 1990 г, когато Кеворк Кеворкян прави едно интервю със сваления от власт Тодор Живков, Живков ни в клин, ни в ръкав пита: А вие сега като падне Луканов, Иван Костов ли ще направите премиер?" Това е най-слабото му място от гледна точка на десния морал.
Не е резил това за Капитал ...
Това е логичното обяснение, че Капитал е свърталище на комунисти / социалисти и други ламтещи за власт глисти ...
16.01.2021 18:43 / Отговор
Лино ДА БЕ ДА СТРОИТЕЛ НА КАПИТАЛИЗМА ПРОКОПЕВ, ТОЯ ФАТМАК ЗА НИЩО
НЕ СТАВА.ЦЯЛ ЖИВОТ НАХРАНИЛКАТА НАРОДНА. ТОЯ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ НЕ СИ
ГИ Е КУПУВАЛ.ТОЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВА,А И ТАЯ ДОНЕГО СЪЩО.
16.01.2021 20:35 / Отговор
Furlata Малко късничко лъсна истината за Прокопиев и глутницата му, но по-добре късно, отколкото никога! Прави ми впечатление, че всеки, който е загубил всякакво чувство за приличие и са му паднали всички задръжки в обидите, хуленето и псувните по адрес на Борисов, придобива външния вид на гризач и изказа на партиен секретар от 60-те години на миналия век! Затруднявам се да открия разлики между Радев, Цветанов, Христо, Бабикян и Славчо! Злоба без граници и цунами от простотия! Ще избираме, дами и господа!
17.01.2021 12:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още